Hölö Ridklubb

Ridläger 2021


Temavecka – hoppning 14 juni – 17 juni v 24 

Kvällsläger för dig som vill utveckla din hoppning oavsett nivå. Vi kommer att fokusera på  galopparbete och små hinder i början av lägret för att avsluta med banhoppning och terränginriktad  hoppning. Kvällen avslutas med genomgång av film och fika.  

Pris: 2600 kronor 

Hoppläger 21-24 juni v 25 

Kvällsläger för hoppinriktade barn, ungdomar och vuxna. Detta läger vänder sig till dig som hoppar regelbundet och har intresse av att tävla. Lägret avslutas med en tävling. Vi börjar kl 18 och avslutar ca 21. 

Pris: 2600 kronor. 

Dressyrläger 28 juni – 1 juli v 26 

Kvällsläger för den som vill utveckla sin ridning inom dressyren. Vi rider ett pass per dag och  avslutar lägret med en programridning. Detta läger vänder till dig som rider hästen i samtliga  gångarter med inverkansridning. Samling kl 18, avslutning med fika ca 21. 

Pris: 2600 

Sommarlovsläger 30 juni – 4 juli v 26 

eventuellt 16 – 20 juni v.24 

Sommarlovslägret är till för barn som vill spendera en del av sommarlovet i stallet. Vi hänger  tillsammans med kompisar, vi rider ett pass om dagen och vi lär oss mer om hästar, utrustningen  och foder. Lördag till söndag sker en frivillig övernattning i stallet och den dagen rider vi två pass.  Samling kl 8 , och avslutning kl 16. På söndagen sker avslutning i samband med någon form av  uppvisning. Nära och kära är varmt välkomna att närvara vid avslutningen. Eleverna bör kunna rida utan ledare, men konsultation kan göras med Jonna eller Renée.  

Om många elever anmäler sig till lägret vecka 26 kan vi även göra ytterligare ett läger vecka 24.  Ange i anmälan om ni bara kan den ena veckan eller båda. Lägret vecka 26 kommer att fyllas upp  först.  

Pris: 2700 kronor. 

Miniläger 31 juli – 1 augusti v. 30 

Läger för våra allra minsta. Vi går ut i skogen, ca 1,5 – 2 timmars ritt. Lägret startar kl 8, då hjälps  vi åt att göra i ordning hästarna. Efter avslutad tur sköter vi av hästarna och sedan äter vi lunch i  form av grillad korv. En vuxen måste medfölja varje elev.  

Pris: 900 kronor

Temadag – dressyr tisdag 3 augusti och lördag 7 augusti 

En dag för dig som vill utveckla din dressyr. Vi börjar med ett pass på förmiddagen som filmar,  därefter äter vi lunch och tittar på filmen. Efter lunch rider vi ytterligare ett pass. Passar alla nivåer  av ridning.  

Pris: 800 kronor 

Temadag – hoppning onsdag 4 augusti och söndag 8 augusti 

En dag för dig som vill utveckla din hoppning. Vi börjar med ett pass på förmiddagen som filmar,  därefter äter vi lunch och tittar på filmen. Efter lunch rider vi ytterligare ett pass. Passar alla nivåer  av ridning.  

Pris: 800 kronor 

Temadag – uteritt måndag 2 augusti och fredag 6 augusti 

En dag för dig som vill rida ut i skogen och njuta av sommaren. Vi börjar med ett pass på  förmiddagen , därefter äter vi lunch. Efter lunch rider vi ytterligare ett pass. Passar alla nivåer av  ridning. Passen under dessa dagar är lite längre än normala pass, ca 90 minuter. Pris: 700 kronor 

Privatlektioner 

Under sommaren kommer ett antal privatlektioner att finnas tillgängliga. Dessa kommer släppas 1  april och finns att boka via länken på Instagram.  

Pris: 350 kronor 

Uthyrning av hästar 

Kommer ske under veckorna 27, 28, 29 och 30. Under denna vecka har ni tillgång till ”er” häst med ridning fyra dagar. Alla ridskolehästarna finns tillgängliga och vi förbehåller oss rätten att neka till  uthyrning om vi anser att kunskaper saknas.  

Pris: 600 kronor 

Regler vid anmälan 

Anmälan görs skriftligt via sms 0709443066 eller mail jonna.holoridskola@gmail.com Efter bekräftad anmälan betalas en bokningssumma, 500 kronor, in till PG 714007-2 Resterande summa betalas in senast en vecka innan lägrets start. Obetald avgift kan leda till  att platsen går vidare till nästa.  

Avanmälan ska ske senaste 15:e maj och bokningsavgiften betalas ej tillbaka. Efter 15:e maj är anmälan bindande och resterande summa ska betalas om inte reserv kan ordnas.  Vid sjukdom återgår halva beloppet mot uppvisat läkarintyg. 

Specialkost och allergier ska meddelas vid anmälan 

Häst kan önskas vid anmälan. 

Genom att anmäla intygar du att du har läst och förstått reglerna. 

Upplägget för våra ridläger kan komma att ändras beroende på smittläget vid tillfället. En  vecka innan start får ni praktisk information och då kommer även ett definitivt upplägg  meddelas. 
Personalinloggning Logga ut